Fyra matcher i omgång 34 på agendan
Publicerad: 2020-01-30
Inför match
Inför kvällens matcher om vi tittar till tabellen står det klart att det är fyra omgångar kvar för samtliga lag innan grundserien är i mål och slutspelet väntar. Vad kan vi förvänta oss att se under fredagens matcher?

MODO-Brynäs
Skyttishallen

MODO som vi inför kvällens match hittar på en nionde plats måste ta poäng för att ha en chans till slutspelet, men det är ingen omöjlighet. Faktum är att de gästas av Brynäs som så sent som 12 januari slog med BIF med 6-4. Ser vi till gästande lag är det klara i topp 4 med sina 64 ihopspelade poäng.

Luleå/MSSK-Leksand
Coop Norrbotten Arena

Leksand har tagit sig till Luleå och COOP Norrbotten Arena för att möta serietvåan Luleå/MSSK. Lagen som mötts tre gångar tidigare har förlorat samtliga möten men har en fjärde gången gilt. I övrigt hittar vi Leksand på en sjundeplats och vann gjorde så sent som i söndags med uddamålet mot Linköping.

AIK-HV71
Ulriksdals IP

Serievinnarna HV71 fortsätter sin roadtrip och denna helg har de kommit till Stockholm. Först ut är Ulriksdal och AIK, ett lag HV71 vunnit samtliga möten mot tidigare. Hemmalaget kommer från att förlorat tidigare på vecka och även matchen dessföreinnan, men är det ikväll det vänder och de chockar HV?

Djurgården-Linköping
Hovet

På Hovet ikväll hittar Djurgården som tar emot Linköping. Ser vi till hemmalaget har de två derbysegrar i bagaget denna vecka och ett gott självförtroende. Linköping har istället två förluster med sig och inbördes möten är det 2-0 till DIF. Tar LHC seger ikväll eller kniper Djurgården tredje raka?

Svenska Damhockeyligan