Stalder och Mrazova fixade vändningen för Brynäs
Publicerad: 2021-12-03
#HV71BIF
Hemmalaget HV71 hade ryckt åt sig en 2-0-ledning med drygt halva matchen spelad mot Brynäs. Men på 34 sekunder både reducerade och kvitterade serieledarna, och sedermera fullbordade de vändningen när Lara Stalder satte 3-2 i slutet av andra perioden. Matchen slutade 4-2 för Brynäs som därmed vann för sjunde matchen i rad.

{!A}

• Lara Stalder är SDHL:s överlägsna poängdrottning och återigen var hon tungan på vågen för sitt Brynäs. Hon stod för en assist och ett mål i den starka vändningen i den andra perioden.
  • För tredje gången på de fyra senaste matcherna hamnade Brynäs i underläge - men hittade återigen ett sätt att vända matchen till seger.
  • Precis som Stalder spelade Katerina Mrazova en nyckelroll i vändningen. Tjeckiskan stod även hon för 1+1 och har nu gjort poäng i imponerande nio matcher i följd.