• Huvudsponsor

Onsdag Ons 27 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

AIK förlänger med två landslagsspelare

20 april 2018 14:01
Förlängning

Förlängningarna fortsätter i SDHL och nu kommer de första namnen i AIK. Det är landslagsspelarna Emmy Alasalmi och Lisa Johansson som förlänger med klubben.


24-åriga Emmy Alasalmi har gjort nio säsonger i SDHL med AIK. Där har hon noterats för 272 matcher och snittat nästan en halv poäng per match med sina 126 poäng.

– Emmy är en väldigt duktig försvarare. Hon har ett bra skott och är en stark skridskoåkare som hon kan använda både offensivt och defensivt. Hon kommer att bidra med en stor erfarenhet till vårt försvar, säger nye huvudtränaren Jared Cipparone till klubbens hemsida.

Forwarden Lisa Johansson kom till AIK under säsongen 2010/2011 och har varit klubben trogen sedan dess. Totalt har det blivit 284 matcher där 26-åringen noterats för 260 poäng.

– Lisa är en av Sveriges mest skickliga spelare och är duktig både defensivt och offensivt. Jag fick chansen att känna Lisa mer förra säsongen och gillar verkligen hennes karaktär. Hon kommer att vara en ledande spelare för oss och kan spela i alla spelsituationer, säger Jared Cipparone.

– Det var några klubbar som hörde av sig men jag trivs väldigt bra här och det är här jag vill vara. Det var en självklarhet att stanna i AIK, kommenterar Lisa Johansson.

Både Emmy och Lisa var med det svenska laget som deltod i OS tidigare i år.

Här kan du följa lagbyggena inför SDHL 2018/2019.