Toppmatch i Leksand när MODO kommer på besök
Publicerad: 2018-11-01
Inför match
På torsdagskvällen väntar ett fartfyllt möte mellan topplagen Leksand och MODO. Det första mötet mellan lagen denna säsong.

Leksand ligger trea i tabellen med tre matcher färre spelade än kvällens motståndare. Laget kommer från en förlust mot Göteborg i söndags.

– Det ska bli spännande att möta MODO. Jag hade inte tippat dem så högt i tabellen inför säsongen, men de har gjort det riktigt bra. Det blir viktigt för oss att hålla ihop laget över hela banan. De kommer att nappa direkt på de misstagen vi gör så det gäller att vi minimerar våra misstag och även att vi försöker bli lite mer effektiva i vår egna målproduktion än tidigare så det lär vi vässa till inför imorgon, säger Leksands Anna Borgqvist inför matchen.

MODO fortsätter sin turné efter onsdagens 4-2-förlust mot Brynäs. Laget ligger fortsatt etta i tabellen med 40 poäng.

– Jag tycker vi har rätt bra koll på Leksand. Vi har studerat dem mycket i och med att de spelat mot motståndare som vi har mött. Sedan har de haft bra resultat under säsongen och vi har varit intresserade av hur de agerar. Så vi har sett flertalet matcher och vi känner att vi har bra koll på dem, säger MODO Hockeys Björn Edlund till klubbens hemsida.

Matchen startar 19:00 och sänds via SvenskHockey.TV.

Kommunikatör Adam Göransson