• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep

SDHL anställer marknadskommunikatör

17 maj 2022 11:00

Svenska Spel Damhockeyligan växer och efter en omfattande rekryteringsprocess anställs nu Gustaf Walli Walterholm som marknadskommunikatör.


Svenska Spel Damhockeyligan har under flera år haft en väldigt liten organisation men i takt med att ligan växer behövs förstärkning av ligapersonal.

Tack vare ett fokuserat arbete på varumärke och intäkter har nya samarbetspartners anslutit till ligan senaste året. Det i kombination med att ligan växer vilket gör att SDHL behöver mer kraft med fler anställda. Därför förstärks nu organisationen och en marknadskommunikatör anställs. Gustaf Walli Walterholm som närmast kommer från Coaching & Sport management studier vid Linnéuniversitet. Han har tidigare erfarenhet som projektledare vid E.H.C. Alliance och som anställd i Försvarsmakten.

– I takt med Svenska Spel Damhockeyligans utveckling förstärker vi nu med Gustaf Walli Walterholm. Gustaf tillträder 1 juni och kommer i första hand arbeta med marknadskommunikation. Jag är glad vi nu kan vara ännu starkare i vårt arbete för damligan och i utvecklingen av svensk damhockey tillsammans med klubbarna. Vi ser fram mot att ha Gustaf i organisationen tillsammans med de två tidigare anställda Angelica Lindberg och Gizela Ahlgren Bloom, säger Agne Bengtsson, Ordförande SDHL.

– Jag ser fram emot att börja på Svenska Spel Damhockeyligan. Att få vara med att utveckla svensk ishockey i allmänhet och damhockeyn i synnerhet ser jag som en rolig utmaning med stor potential. Det finns även en bra ambition och plan för SDHL där Angelica och Gizela tillsammans med klubbarna arbetar för att 1/4 av spelarna i SDHL ska kunna leva på sin ishockey år 2025. Det är en resa jag ser fram emot att vara med på", säger Gustaf Walli Walterholm.