MoDo besegrade Göteborg - Magwood med fyra poäng
Publicerad: 2022-02-26
#MODOGHC
MoDo gick upp i en tremålsledning efter drygt 13 spelade minuter i mötet mot Göteborg och därefter var matchen punkterad. Drivande i rivstarten var Jaycee Magwood, som stod för ett mål och två assists i öppningsakten. Kanadensiskan noterades totalt för fyra poäng när MoDo vann med 7-0.

{!A}

• Matchens stjärna: Jaycee Magwood. 24-åringen gjorde tre poäng i den första perioden och stod totalt för fyra (2+2).
  • Tre spelare blev tvåmålsskyttar: Magwood, Lore Baudrit och Ebba Hedqvist.
  • Viktorije Svejdova noterades för säsongens första nolla och Modo vann skotten med 59-15. Detta var deras tredje raka seger.

Målen

03:23 1-0 (EQ) MoDo 7. Ljungblom, Lina (16) (22. Magwood, Jaycee 5. Pejsova, Daniela)

11:31 2-0 (PP1) MoDo 24. Hedqvist, Ebba (3) (22. Magwood, Jaycee 17. Rieder, Erica)

12:54 3-0 (EQ) MoDo 22. Magwood, Jaycee (10) (19. Tougas, Kaitlyn 5. Pejsova, Daniela)

26:09 4-0 (EQ) MoDo 24. Hedqvist, Ebba (4)

27:53 5-0 (EQ) MoDo 18. Baudrit, Lore (4) (23. Carlsson, Olivia 5. Pejsova, Daniela)

57:47 6-0 (EQ) MoDo 22. Magwood, Jaycee (11) (19. Tougas, Kaitlyn)

58:26 7-0 (EQ) MoDo 18. Baudrit, Lore (5) (23. Carlsson, Olivia 26. Allemoz, Marion)