• Huvudsponsor

Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Idag 28 November Nov
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

Veckans tre stjärnor

5 oktober 2021 11:00
Veckans

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Sara Grahn, Luleå/MSSK

Luleå/MSSK tog sex poäng i helgen – och tacka Sara Grahn för det. I lördags spikade stjärnmålvakten igen när norrbottningrna tog en 1-0-seger mot Djurgården. Hon räddade 26 skott i den matchen. Ännu svettigare fick Grahn det i söndags. Linköping sköt 37 skott, men Grahn gjorde en ny stormatch och släppte bara ett skott förbi sig. Totalt räddade Grahn alltså 62 av 63 skott i helgen.

Lara Stalder, Brynäs

Lara Stalder verkar vara sugen på att slå sitt eget poängrekord i SDHL. Schweiziskan har redan gjort 21 poäng på nio matcher, och åtta av dessa poäng kom den gångna veckan. Hon började med att göra två fullträffar och en assist i onsdags mot AIK. I lördags blev det återigen 2+1 mot AIK och i Brynäs 2-3-förlust mot SDE spelade Stalder fram till båda målen.

Amanda Johansson, Leksand

Precis som Sara Grahn i Luleå hade Leksands 19-årige målvakt Amanda Johansson en nyckelroll i dalalagets två segrar den gångna helgen. I lördagens match mot SDE fick talangen 48 skott mot sig – men inte ett enda gick in. Hon bevarade formen till söndagen där det blev 37 räddningar på 38 skott. Sedan stoppade Johansson samtliga tre AIK-straffar och såg till att Leksand kunde ta extrapoängen.