Hannah Miller visade vägen i Djurgårdens seger
Publicerad: 2021-09-12
#DIFGHC
Djurgården exploderade i andra perioden mot Göteborg och gjorde fyra mål. Den stora segerorganisatören i 4-1-vinsten var Hannah Miller. 25-åringen var inblandad i samtliga mål från hemmalaget.

{!A}

• Matchens stjärna: Hannah Miller hade show mot Göteborg. Kanadensiskan gjorde 1-0 och 35 sekunder senare satte hon 2-0. Hon var även med i förarbetet till 3-0 samt 4-1.
  • Både första och tredje perioden blev mållösa, men i andra perioden hände det desto mer. Inom loppet drygt tolv minuter kom matchens samtliga fem mål.
  • Göteborg har gjort två mål under premiärhelgen och noterbart är att nyförvärvet Hana Haasova har varit inblandad i båda. Hon nätade i lördags mot Linköping och var med i förarbetet till målet mot Djurgården.