Brynäs 16-åriga SDHL-debutant höll nollan mot AIK
Publicerad: 2021-09-29
#BIFAIK
Brynäs hade inga problem att besegra AIK. Gävlelaget vann med 5-0 och framåt var det Lara Stalder och Jenny Antonsson som visade vägen med två mål vardera. I målet stod 16-åriga Felicia Frank och hon höll nollan i sin SDHL-debut.

{!A}

• Matchens stjärna: Lara Stalder. Schweiziskan fortsätter att leverera. Hon satte matchavgörande 1-0 och gjorde ytterligare ett mål och en assist. Förra säsongen slog Lara Stalder poängrekord i SDHL när hon gjorde 82 poäng. Hon snittade då 2,28 poäng per match. Så här långt den här säsongen snittar Brynässtjärnan 2,29 poäng per match.
  • Brynäs gjorde ett ryck i inledningen av den andra perioden. Inom loppet av drygt två och en halv minut gjorde Jenny Antonsson både 2-0 och 3-0. Innan mellanakten var över hade hemmalaget även satt fyran.
  • Felicia Frank fick chansen mellan stolparna i hemmalaget och i sin SDHL-debut höll 16-åringen nollan. Frank räddade samtliga 13 skott från AIK.