Powerplay och tät Mäkinen säkrade tre poäng för Brynäs
Publicerad: 2021-10-09
#MODOBIF
I en tät match mellan MoDo och Brynäs gjordes inga mål alls i spel fem mot fem. Det blev istället gästernas spel i numerärt överläge som fällde avgörandet efter att de nätat dubbelt i den andra perioden, vilket gav slutresultatet 0-2. Evelina Mäkinen höll nollan och räddade 25 skott.

{!A}

• Matchens stjärna: Eveliina Mäkinen, målvakt i Brynäs. Höll nollan och motade 25 skott.
  • De enda två utvisningarna som MoDo Hockey drog på sig i den andra perioden blev ödesdigra. På båda de efterföljande numerära överlägena gjorde Brynäs mål. Brynäs tog i och med segern över andraplatsen i tabellen från just MoDo.
  • MoDo-målvakten Klara Peslarova ska ha ett omnämnande också, räddade det mesta, 29 av 31 skott på mål.