Hall med sent avgörande för Djurgården mot Göteborg
Publicerad: 2021-10-09
#GHCDIF
Göteborg var nära att ta sin första poäng för säsongen hemma mot Djurgården, men med drygt fem minuter kvar gjorde gästerna 2-3 och hemmalaget kunde därefter inte resa sig. Nicole Hall räddade segern för Djurgården genom att göra det avgörande målet.

{!A}

• Matchens stjärna: Nicole Hall, Djurgården, assisterade till ett mål och gjorde det avgörande målet i slutet. Målet kom i spel fem mot tre och var 17-åringens första mål i SDHL 2021/2022.
  • Sofia Reideborn i Göteborgskassen fick jobba hårt, räddade 43 av 46 skott. Göteborg gjorde sina två mål inom loppet av 17 sekunder i den tredje perioden.
  • Göteborg är kvar som atbelljumbo med noll inspelade poäng. Djurgården klättrade till fjärde plats i tabellen, dock med fler matcher spelade än ett par konkurrenter som skuggar bakom.