SDE tog revansch på MoDo - Post spikade igen
Publicerad: 2022-01-15
#SDEMODO
Lindsey Post stod för en formidabel insats när SDE besegrade MoDo med 2-0. Efter att hemmalaget nätat två gånger om i mittakten forcerade gästerna i den tredje perioden, men utan framgång. Post nekade samtliga 41 skott när SDE tog sin första seger mot MoDo den här säsongen.

{!A}

• Matchens stjärna: Lindsey Post, SDE. Hemmalagets målvakt vägrade sträcka vapen och höll sin andra nolla för säsongen. Totalt räddade hon 41 skott, varav 19 (!) i den tredje perioden.
  • Hemmalagets fullträffar kom i mittakten, där Michelle Löwenhielm noterades för såväl mål som assist.
  • MoDos Viktorije Svejdova stoppade 29 skott, men kunde inte förhindra att gästernas segersvit stannade vid fyra matcher.

Målen

30:30 1-0 (PP1) SDE 22. Clayton Carroll, Hannah (4) (4. Hamers, Kayleigh 67. Löwenhielm, Michelle)

37:29 )2-0 (EQ) SDE 67. Löwenhielm, Michelle (6) (18. Anderson, Alexandra 8. Eady, Megan)