Hanna Olsson tvåmålsskytt i HV71:s seger
Publicerad: 2021-10-02
#HV71GHC
HV71 är ett vinnande lag igen. Efter två raka förluster tog Jönköpingslaget tre poäng tack vare 6-2 hemma mot Göteborg. Varav två mål gjordes av lagkaptenen Hanna Olsson.

{!A}

• Matchens stjärna: Hanna Olsson, HV71. Lagkaptenen visade vägen. Han gjorde 1-0 efter knappt fem minuters spel. Innnan första perioden var över hade hon även gjort 3-0, ett mål som senare skulle visa sig bli matchavgörande.
  • HV71 vann skottstatistiken med hela 49-17. Men att det inte blev fler HV-mål kan Göteborg tack Sofia Reideborn för. 22-åringen räddade 43 skott.
  • Tre av målen i matchen gjordes i spel i numerärt underläge. HV71 gjorde både 2-0 och 3-0 med en spelare utvisad. Göteborg reducerade till 2-3 i boxplay.