Dubbla toppmöten
Publicerad: 2020-10-31
Matchguider
Vilken härlig lördag vi har framför oss. Fyra högintressanta matcher – varav två toppmöten. Luleå/MSSK jagar revansch på Brynäs och HV71 tar emot Djurgården. Övriga matcher: Modo-Leksand samt Göteborg-Linköping.

Modo-Leksand

Fjällräven Center 13:00 (Sportkanalen)

Modo spelade så sent som i går kväll och då blev det uddamålsförlust mot Brynäs. Övikslaget är därmed kvar på sjätte plats. Leksand kommer till Ångermanland med en vinst i bagaget, men dessförinnan hade dalalaget fem raka förluster. Leksand är just nu på kvalplats, fem poäng bakom till åttan AIK ovanför strecket.

Luleå/MSSK-Brynäs

LF Arena (Piteå) 14:00 (C More Play)

Tvåan mot ettan. Brynäs tog i går säsongens tolfte vinst när Modo besegrades. Luleå/MSSK har vunnit sex av de sju senaste matcherna och är fem poäng bakom Gävlelaget i tabellen, men då har Luleå/MSSK en match mindre spelad.

Räkna med ett revanschsuget hemmalag. För senast de här två lagen möttes vann Brynäs med 7-4.

HV71-Djurgården

Husqvarna Garden 16:00 (C More Play)

Dagens andra toppmöte. Tabellfemman HV71 tar emot fyran Djurgården och inför kvällens match skiljer endast två poäng till stockholmarnas fördel, som dessutom har spelat en match mer spelad än HV71.

I det tidigare mötet den här säsongen vann Djurgården med 4-3 efter övertid.

Göteborg-Linköping

Angered Arena 17:00 (C More Play)

Göteborg har tagit en poäng den här säsongen – och den kom mot just Linköping. Är det dags för poäng igen nu? Göteborg har åtta raka nollpoängare.

Även Linköping kommer också med en förlustsvit i bagaget. De har två raka nederlag, men är fortfarande trea i tabellen.

Johannes Hägglund