Nieminen klev fram när Luleå avgjorde sent
Publicerad: 2021-11-22
#DIFLHFMSSK
Luleå åkte på en förlust senast borta mot Linköping, och det skulle dröja länge även i kvällens match mot Djurgården innan topplaget kunde rycka ifrån och säkra segern. Det blev till slut 4-1 till Luleå efter att Petra Nieminen spelat en avgörande roll med två mål och en målgivande passning i tredje perioden.

{!A}

• När matchen stod och vägde klev Petra Nieminen fram, med två mål och en assist såg hon till att Luleå gick ifrån och vann - och nu står hon noterad för 3+3 på de tre senaste matcherna.
  • Josefine Persson var även hon inblandad i alla tre mål i tredje perioden. Faktum är att hennes 1-4-mål, med 39 sekunder kvar, var hennes första mål sedan 10 oktober.
  • Det här var första gången på de fyra senaste mötena lagen emellan som det blev mer än ett (!) mål totalt i matchen.