• Huvudsponsor

Söndag Sön 6 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Fredag Fre 11 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Onsdag Ons 16 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Måndag Mån 21 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan

Linköping fortsätter att förlänga – forwarden klar för sjunde säsongen

16 april 2018 17:03
Förlängning

Tidigare under måndagen meddelade Linköping att den rutinerade backen Emilia Ramboldt förlängt sitt kontrakt. Nu meddelar klubben att även forwarden Madelen Haug Hansen blir klubben trogen.


Madelen Haug Hansen kom till Linköping inför säsongen 2012/2013 och har varit i klubben sedan dess. Under dessa år har det blivit 177 matcher i SDHL där forwarden noterats för 147 poäng.

– Jag trivs riktigt bra i LHC och när Kim sa att hon ville förlänga kontraktet så var det ett enkelt val. Jag har varit i Linköping i sex år nu och det känns som hemma för mig. Jag ser fram emot att vara med på vår resa mot att ta tillbaka guldet, säger Madelen Haug Hansen till klubbens hemsida.

Den norska forwarden har även varit en del av stommen i det norska landslaget under flera säsonger.

– Madelen är en centralfigur i vårt lag och en av de spelarna som vi vill bygga laget runt. Vi känner att stommen börjar ta form och vi ser fram emot att fortsätta bygga laget inför nästa säsong, säger sportchefen Kim Martin-Hasson.

Samtidigt meddelar klubben att kontraktsförlängningar även gjorts med målvakten Lisa Nordlöf, backen Amalie Andersen och forwarden Matilda Af Bjur.

Här kan du följa lagbyggena inför SDHL 2018/2019.