Jaycee Magwood visade vägen för MoDo mot SDE
Publicerad: 2021-09-19
#MODOSDE
MoDo bärgade helgens andra seger när SDE besegrades med 3-2. Hemmalaget tog ledningen i powerplay i den första perioden och gick upp till 3-0 i den andra perioden innan gästerna studsade tillbaka med två mål.Jaycee Magwood stod för ett mål och en assist för hemmalaget.

{!A}

Matchens Stjärna: Jaycee Magwood låg bakom 1-0 i powerplay och gjorde själv det matchvinnande målet när hon hängde 3-0 i vad som alltså blev en uddamålsseger. Målet var hennes första för säsongen. Hon har nu gjort fyra poäng på fyra matcher (1+3).

– SDE's Michelle Löwenhielm stod för två assist hos gästerna och har nu tre assist på tre matcher. Förra året gjorde hon 19 mål och 30 assist på 36 matcher för HV71

• MoDo vann skotten i den första perioden med klara 12-4. I mittperioden var det i princip det omvända då skottsiffrorna skrevs till 6-12. Totalt blev det 28-23 i skott till hemmalagets fördel.

Målen från STATNET (TA BORT FRÅN STATNET)

11:09 1-0 (PP1) MoDo 23. Carlsson, Olivia (1)