Linköping nollade SDE
Publicerad: 2021-11-24
#LHCSDE
Linköping har blandat sig i toppstriden men mot SDE hade laget länge svårt att göra mål. I slutet av andra perioden kom dock utdelningen när hemmalaget fick spela fem mot tre, och gjorde mål både där och i det efterföljande fem mot fyra-spelet. I den tredje perioden utökade laget ledningen och vann till slut med 4-0.

{!A}

• Efter att ha producerat sex poäng (3+3) på sina 14 första matcher har Lenka Serdar tack vare kvällens två mål nu gjort sju poäng (3+4) på sina tre senaste matcher.
  • Lene Tendenes var den som - till slut - fick hål på SDE via sitt första mål för säsongen.
  • Inför matchen hade Linköping föga smickrande 9,43 % utdelning i powerplay, men ikväll var det i den spelformen laget avgjorde. Två mål blev det - ett i fem mot tre och ett i fem mot fyra.