Full pott för Luleå/MSSK under premiärhelgen
Publicerad: 2021-09-12
#LIFLHFMSSK
Luleå/MSSK har fått en smakstart på den här säsongen. De följde upp lördagens vinst mot Brynäs med att besegra Leksand med 4-2. Därmed står det regerande mästarlaget på maximala sex poäng efter premiärhelgen.

{!A}

• Matchens stjärna: Det blev visserligen förlust för Leksand, men nyförvärvet Phoebe Staenz hade en bra eftermiddag. 27-åringen gjorde nämligen båda Leksands mål.
  • Luleå/MSSK såg ut att gå mot en rätt stabil seger då de gjorde 3-0 en bit in i tredje perioden. Men nämnde Staenz gjorde sina två mål inom loppet av en och en halv minut i slutet av tredje perioden. Noemi Ryhner fastställde slutresultatet till 4-2 till Luleå/MSSK.
  • Norrbottningarnas Petra Nieminen gjorde fyra poäng i premiären mot Brynäs och följde upp det med att sätta det viktiga 1-0-målet mot Leksand. Därmed toppar hon SDHL:s poängliga efter två omgångar.