Hall matchhjälte när Djurgården tog andra raka
Publicerad: 2022-02-27
#SDEDIF
Med ett lika på tavlan efter 20 minuters spel mellan SDE och Djurgården klev Nicole Hall in i handlingen. Hon satte två mål i mittakten och hemmalaget nådde sedan inte längre än en reducering. Djurgården vann till slut med 3-2 och tog helgens andra seger.

{!A}

• Matchens stjärna: Nicole Hall. Med två mål i den andra perioden blev hon matchhjälte.
  • SDE tog ledningen genom ett powerplaymål, men med sju sekunder kvar av den första perioden kvitterade gästerna, som sedan skulle vända på steken.
  • Efter över en månads matchuppehåll har nu Djurgården två raka segrar. SDE hade chansen att ta sig upp på slutspelsplats vid seger, men den chansen tog de alltså inte.

Målen

11:37 1-0 (PP2) SDE 22. Clayton Carroll, Hannah (5) (15. Lecavalier, Sarah 5. Murray, Kelly)

19:53 1-1 43:50 2-3 (EQ) SDE 28. Fischer, Mathea (6) (EQ) DIF 15. Blom, Lova (6) (86. Tyreskog, Selma)

21:07 1-2 (EQ) DIF 89. Hall, Nicole (11) (4. Wäng-Germundsson, Wilma 19. Östlund, Julia)

35:26 1-3 (EQ) DIF 89. Hall, Nicole (12)

43:50 2-3 (EQ) SDE 28. Fischer, Mathea (6)