AIK vände och vann derbyt
Publicerad: 2021-10-12
#SDEAIK
Tisdagskvällen bjöd på Stockholmsderbyt mellan SDE och AIK. Hemmalaget tog ledningen efter Löwenhielms 1-0-mål. I den tredje perioden tog gästerna över tillställningen och vände matchen. AIK vann matchen med 3-1 och revanscherade sig mot just SDE. Ett lag man förlorade emot i säsongspremiären.

{!A}

• Reagan Rust klev fram i den tredje perioden. Assisterade till båda målen AIK gjorde, vilket fullbordare gästernas vändning.
  • Michelle Löwenhielm med sitt andra mål för säsongen. Assisterad av Hannah Clayton Carroll. Löwenhielms mål blev det enda SDE gjorde under kvällen.
  • AIK-målvakten Minatsu Murase med en väldigt fin insats i segern. Släppte ett av tjugionio skott förbi sig under tisdagskvällen. En av hjältarna hos gästerna, vars lag får lämna Enebybergs Ishall med tre poäng.