• Huvudsponsor

Lördag Lör 2 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Måndag Mån 25 Februari Feb
Onsdag Ons 27 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar

Välkommen till nya SDHL.se!

8 februari 2018 13:00
NYHET

I dag kan SDHL presentera nya SDHL.se som ligan, tillsammans med SportsEditing, arbetat fram under den senaste tiden. Den nya hemsidan är en del i ett nytt strategiarbete inom SDHL där vi vill ge dig som supporter all information om ligan och dess lag på ett lättillgängligt sätt.


Nya SDHL.se erbjuder, förutom nyheter och information om ligan, all statistik, spelschema med filtreringsfunktion, biljettlänkar och mycket mer.

– Hemsidan är grundstommen i den externa kommunikationen. Här vill vi ha en bra och tydlig kommunikation för att ta SDHL vidare framåt. Vi har kommit en bra bit på vägen och ser det här som nästa steg i rätt riktning, säger Angelica Lindeberg, marknadskommunikatör SDHL.

Hemsidan kommer allt eftersom att byggas på med funktioner och fyllas på med innehåll.

– Med den nya plattformen ser vi fram emot att ge supportrarna all information om ligan på ett lätthanterligt och bekvämt sätt. De centrala nyheterna från ligan i kombination med klubbarnas egna nyheter samlat på ett och samma ställe gör det enkelt att hitta de senaste nyheterna om SDHL, säger Adam Göransson, kommunikatör SDHL.

Den nya plattformen för SDHL har tagits fram tillsammans med det Linköpingsbaserade företaget SportsEditing.

– Det är med glädje och stolthet som vi nu engagerar oss i Svenska damhockeyligan. Det gör att vi täcker in svensk elitishockey som helhet med SDHL, SHL och HockeyAllsvenskan under samma tak, berättar SportsEditings vd Andreas Brännström.

– Genom de erfarenheter vi har samlat på oss genom åren vill vi bidra till SDHL:s och damishockeyns fortsatta positiva utveckling. Det är en viktig fråga för jämställdheten både inom idrotten och samhället i övrigt, säger Tobias Josefsson som är SportsEditings SDHL-ansvarige.