• Huvudsponsor

Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Hemma
AIK
AIK
Borta
Göteborg
GHC

Får vi se några förändringar i tabellen idag?

1 februari 2020 09:52
Inför match

En sånär full omgång denna lördag när vi sakta men säkert kryper i mål i grundserien. Idag har vi fyra matcher som präglar den här dagen, kan vi komma att få se några förändringar i tabellen?


Luleå/MSSK-Brynäs
Coop Norrbotten Arena

I de tre tidigare matcherna har det blivit vinst till hemmalaget samtliga gånger, både små och stora. Luleå/MSSK kommer igår från en rejäl målkavalkad till match när de slog Leksand med 9-2. Brynäs å andra sidan kommer inte från en lika målrik match och inte heller från en vinst när de förlorade med 2-1 mot MODO. Hur slutar dagens drabbning?

AIK-Göteborg
Ulriksdals IP

AIK som vi hittar i mitten av tabellen förlorade mot Djurgården i början på veckan i ett hett klassiskt Stockholmsderby liksom förlorade de igår mot HV71. Idag tar de emot Göteborg i storstadsmötet och ser vi till inbördes möten har AIK vunnit samtliga tre men de två senaste har varit tighta strider.

MODO-Leksand
Skyttishallen

Ett lag vann, ett lag förlorade. MODO som befinner sig på hemmaplan vann den så viktiga matchen igår mot Brynäs. Leksand som var uppe i Luleå förlorade med stora siffror och är med säkerhet rejält revanschsugna när de idag möter MODO. Båda lagen är i behov av poäng, men viktigast är det nog för MODO, men vem går vinnande ur striden?

SDE-HV71
Enebybergs Ishall

Det var inte alltför länge sedan lagen möttes men då var det fördel HV71 som vann den matchen. Ser vi däremot till SDE och hur det sett ut på senaste tiden har det varit ojämnt men faktum är att de kommer från en förlust mot Djurgården tidigare i veckan. HV71 vann mot ett annat Stockholmslag igår när de på bortaplan slog AIK.