• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Luleå/MSSK
LHF/MSSK

Dubbla toppmöten – och kan Göteborg ta poäng mot Linköping?

12 december 2020 09:00
Matchguider

Vi har en högintressant lördag framför oss. Toppduon Brynäs och Luleå/MSSK möts för tredje gången den här säsongen och Djurgården gästas av HV71, som båda jagar tredjeplatsen. I dagens tredje match ställs Linköping mot Göteborg.


Linköping-Göteborg

Iver-hallen (Motala) 14:00 (C More Play)

Efter en helg med två raka föruster fick Linköping en bra start på den här veckan då de nollade HV71 i onsdags. Nu tar de emot tabelljumbon Göteborg, som fortfarande inte har vunnit någon match den här säsongen. Göteborg har tagit två poäng den här säsongen och en av dessa kom mot just Linköping på bortaplan, den 26 september.

Djurgården-HV71

Stora Mossen 17:00 (C More Play)

Två lag som går för tredjeplatsen. Just nu är Djurgården trea med 40 poäng efter 22 matcher. HV71 hittar vi två placeringar bakom på 38 poäng. Det man ska komma ihåg är att Jönköpingslaget har två matcher färre spelade.

Lagen har mötts två gånger den här säsongen och har vunnit en match var – och det har bara skiljt ett mål mellan lagen i båda matcherna.

Brynäs-Luleå/MSSK

Monitor ERP Arena 18:45 (C More Play)

Toppmöte mellan tabelltvåan Brynäs och serieledande Luleå/MSSK, och tre poäng skiljer mellan lagen inför kvällens omgång. Lagen har mötts två gånger tidigare den här säsongen och det har blivit en seger var. Noterbart är att det har varit klara siffror i båda matcherna. Brynäs vann det första mötet med 7-4 och Luleå/MSSK tog revansch genom att vinna med 8-2 i slutet av oktober.