Matchguider
I går möttes Modo och HV71 samt Luleå/MSSK och Göteborg – och nu ska lagen mötas igen. Frågan är om Modo eller Göteborg kan ta revansch eller om toppduon tar helgens andra vinst?

Luleå/MSSK-Göteborg

Coop Norrbotten Arena 13:00 (C More Play)

Återigen har det blivit dags för ett möte mellan toppen mot botten i Coop Norrbotten Arena. Göteborg höll målmässigt jämna steg i ungefär halva matchen i går, men i andra halvan av andra perioden gjorde norrbottningarna fyra mål på knappt tre minuter och vann till slut med 6-0.

Luleå/MSSK har gått väldigt starkt på hemmaplan den här säsongen. Deras segersvit i Coop Norrbotten Arena är uppe i sju raka matcher.

Modo-HV71

Fjällräven Center 15:00 (C More Play)

Modo förlorade med 1-3 i går mot HV71 – och det var tredje matchen den här säsongen som HV71 besegrade Modo i. Nu vill förstås Övikslaget ta revansch, men det blir tufft. För HV71 har bra form. De har nämligen vunnit fem raka matcher.