• Huvudsponsor

Söndag Sön 16 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Idag 26 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Fredag Fre 28 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Söndag Sön 30 September Sep
Onsdag Ons 3 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt

Hockeypuls och MittMedia sänder SDHL-slutspelet

12 mars 2018 15:50
NYHET

Hockeypuls, som drivs av MittMedia, har sänt matcher i grundserien och nu fortsätter mediekoncernen sin satsning på SDHL.


Detta genom att sända två av kvartsfinalserierna, MODO-Leksand och Luleå-Brynäs, med start på onsdag 14 mars.

Därefter kommer Hockeypuls att sända båda semifinalserierna, som startar onsdag 21 mars. Samtliga matcher sänds även via Svenskhockey.TV.

– Vi har gjort en storsatsning på SDHL sedan i september, bland annat genom att vi har Erik Sandberg som jobbar enbart med SDHL och genom att sända matcher. Därför är detta ett naturligt steg för oss, och i dialogerna med SDHL så ser vi att vi tillsammans vill utveckla damhockeyn, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia.

– Hockeypuls och MittMedia har visat att de tar SDHL på allvar och vill ge ligan medieutrymme, därför känns det extra kul att vi nu har hittat ett samarbete kring slutspelet. Det här innebär att en stor del av slutspelet kommer att visas hos någon extern medieaktör, då SVT sänder finalerna, säger Angelica Lindeberg, marknadskommunikatör hos SDHL.

Matcherna sänds på hockeypuls.se, plus på de lokala sajterna allehanda.se, dt.se, gd.se och arbetarbladet.se, och man behöver vara kund hos MittMedia för att kunna se matcherna. Det kostar en krona första månaden, därefter 99 kronor i månaden.

Finalmatcherna sänds av SVT med start 28 mars.