Släkten var värst i Saab Arena
Publicerad: 2020-09-30
För två säsonger spelade Kennedy Marchment i Linköping. Nu var det hon som såg till att HV71 åkte från Saab Arena med tre poäng. Den 23-åriga forwarden gjorde båda HV71:s mål i 2-0-segern.

Linköping-HV71 0-2

HV71 tog en viktig seger borta mot Linköping och det var två före detta LHC-spelare som hade huvudrollen. Den stora matchvinnaren var Kennedy Marchment. Hon gjorde 1-0 på straff i den första perioden. I andra perioden höll hon sig framme igen då han satte 2-0. Assist på det målet hade Sidney Morin, som även hon bytte från Linköping till HV71 inför den förra säsongen.

I och med segern klättrar HV71 till femte plats. Därmed är de bara en poäng bakom Linköping, som dessutom har spelat en match mer än Jönköpingslaget.

05:19 0-1 (PS) HV71 22. Marchment, Kennedy (4)

36:25 0-2 (EQ) HV71 22. Marchment, Kennedy (5)