• Huvudsponsor

Onsdag Ons 14 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Onsdag Ons 28 Mars Mar
Fredag Fre 30 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar
Fredag Fre 7 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Onsdag Ons 12 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Söndag Sön 16 September Sep

Flera förlängningar och fyra nyförvärv till HV71

13 april 2018 14:19
Nyförvärv

HV71 har idag presenterat det första steget i lagbygget för den kommande säsongen. Fyra spelare kommer in till laget samtidigt som sju spelare förlänger med klubben.


In i HV71 kommer Jess Healy, Alexis Joyce, Claudia Kepler samt Felizia Wikner Zienkiewicz där den sistnämnda kommer från spel i MODO Hockey de senaste säsongerna.

– Healy, Joyce och Kepler kommer alla från collegehockey i USA och samtliga har varit framstående i sina universitetslag. Vi har fått väldigt fina scoutingrapporter och är övertygade om att de kommer att lyfta vårt lag ytterligare. Felizia Wikner Zienkiewicz är en ung spännande forward, som vi känner väl från MODO Hockey. Hon har gjort flera juniorlandskamper för Sverige och vi tror att hon kan fortsätta sin utveckling i HV71, säger Peter Ekelund, general manager i HV71 till klubbens hemsida.

Utöver dessa nyförvärv har förlängningar gjorts med Sabina Eriksson, Rosa Lindstedt, Linnea Andersson, Sanni Hakala, Michelle Claesson, Thea Johanssons och Jenny Antonsson.

– Det är glädjande att vi kunnat förlänga med denna gruppen spelare. De är alla viktiga kuggar i laget och spelare vi tror mycket på i framtiden, säger Peter Ekelund.

Samtidigt med dessa nyheter meddelar även klubben att Sandra Hedberg och Linnea Johansson lämnar.