Flera förlängningar och fyra nyförvärv till HV71
Publicerad: 2018-04-13
Nyförvärv
HV71 har idag presenterat det första steget i lagbygget för den kommande säsongen. Fyra spelare kommer in till laget samtidigt som sju spelare förlänger med klubben.

In i HV71 kommer Jess Healy, Alexis Joyce, Claudia Kepler samt Felizia Wikner Zienkiewicz där den sistnämnda kommer från spel i MODO Hockey de senaste säsongerna.

– Healy, Joyce och Kepler kommer alla från collegehockey i USA och samtliga har varit framstående i sina universitetslag. Vi har fått väldigt fina scoutingrapporter och är övertygade om att de kommer att lyfta vårt lag ytterligare. Felizia Wikner Zienkiewicz är en ung spännande forward, som vi känner väl från MODO Hockey. Hon har gjort flera juniorlandskamper för Sverige och vi tror att hon kan fortsätta sin utveckling i HV71, säger Peter Ekelund, general manager i HV71 till klubbens hemsida.

Utöver dessa nyförvärv har förlängningar gjorts med Sabina Eriksson, Rosa Lindstedt, Linnea Andersson, Sanni Hakala, Michelle Claesson, Thea Johanssons och Jenny Antonsson.

– Det är glädjande att vi kunnat förlänga med denna gruppen spelare. De är alla viktiga kuggar i laget och spelare vi tror mycket på i framtiden, säger Peter Ekelund.

Samtidigt med dessa nyheter meddelar även klubben att Sandra Hedberg och Linnea Johansson lämnar.

Kommunikatör Adam Göransson