• Huvudsponsor

Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Fredag Fre 17 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep

Fyra hemmalag som vill upp på vinnarspåret

16 januari 2021 09:00
Matchguider

Gemensamt för alla hemmalag som spelar i dag – Leksand, Göteborg, Djurgården samt Linköping – är att de kommer från en förlust och vill tillbaka på vinnarspåret igen. Här är förutsättningarna inför dagens fyra matcher.


Leksand-AIK

Tegera Arena 12:00 (Sportkanalen)

Leksand är inne i en tuff trend. Dalalaget har förlorat elva raka matcher. Vi måste backa till den 14 november för att hitta senaste segern. Noterbart är att laget har blivit nollat i tre av de fyra senaste matcherna. Nu gästas de av AIK, som har 2-1 i inbördes mötes mot Leksand den här säsongen.

Göteborg-HV71

Angered Arena 17:00 (C More Play)

För tredje matchen i rad ställs Göteborg mot ett topplag. Förra helgen spelade Göteborg ett dubbelmöte mot Luleå/MSSK (och förlorade båda) och nu väntar tabelltrean HV71. Jönköpingslaget kommer från en övertidsvinst mot Linköping i onsdags.

Djurgården-Modo

Hovet 17:00 (C More Play)

Djurgården åkte på en tung derbyförlust mot AIK i onsdags. Vilket gör att avståndet upp till tabelltrean HV71 är åtta poäng, även om Jönköpingslaget har en match mer spelad. Nu väntar match mot sexan Modo, som tog en imponerade 6-3-vinst mot HV71 i sin senaste match.

Djurgården har 3-0 i inbördes möten mot Modo den här säsongen.

Linköping-Luleå/MSSK

Saab Arena 19:00 (C More Play)

Precis som övriga hemmalag kommer Linköping från en förlust. Östötarna fick se sig besegrade av HV71 i onsdags och därmed har de förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Nu väntar tufft motstånd i form av Luleå/MSSK, som har vunnit samtliga tre matcher mot LHC den här säsongen. Norrbottningarna har dessutom betydligt mycket bättre form. De har elva raka vinster.