• Huvudsponsor

Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Hemma
Göteborg
GHC
Borta
HV71
HV71

Sista omgången i grundserien 2019/20

15 februari 2020 09:21
Inför match

Idag har vi sista omgången i grundserien 2019/20 framför oss och även om det är klart vilka som är klara för. slutspel men det är inte helt betydelselöst idag. Det är nämligen öppet om fler placeringar i tabellen.


Brynäs-AIK
Monitor ERP Arena

I Gävle och Monitor ERP Arena har vi idag Brynäs som tar emot AIK. Båda lagen kommer från två stabila segrar igår på varsitt håll, men idag ställs de mot varandra. Brynäs säkrar tredjeplatsen vid seger eller om tabellfyran förlorar sin match. AIK däremot säkrade femteplatsen igår och står stabilt kvar där oaktat om de plockar poäng idag eller inte.

Djurgården-Luleå/MSSK
Husby Ishall

I Stockholm och Husby Ishall för dagen tar hemmalaget Djurgården på bortaplan emot Luleå/MSSK i grundseriens sista match. Gästande lag har sedan en tid tillbaka säkrat upp andraplatsen i tabellen och vann igår även mot Linköping på straffar. Djurgården som också vann igår kan däremot vid vinst idag gå upp på en tredjeplats, det om Brynäs förlorar sin match.

Göteborg HC-HV71
Angered Arena

Returmöte eller revanschmötet ser vi i Angered Arena när HV71 håller sig kvar i stan och idag möter Göteborg HC igen. Gårdagens match vann tabellettan och tar de ytterligare en vinst, oaktat om det är under ordinarie tid eller inte, slår de Luelås tidigare rekord i antal tagna poäng i grundserien. Göteborg HC spelar för att bättra spelat liksom självförtroendet inför kommande kval.

Linköping-MODO
SAAB Arena

Det kunde komma att ha blivit en spännande match mellan Linköping och MODO men så blir inte fallet. Linköping tog en poäng igår och MODO förlorade sin match mot Djurgården. Det gjorde att Övikslaget är klara för kval och Linköping således slutspelsklara, men match är alltid match och att vinna är alltid bra för självförtroendet i det som stundar för båda lagen.

Leksand-SDE
Tegera Arena

I Tegera Arena tar Leksand emot SDE som är klara att stanna vid en sjätteplats i tabellen efter gårdagens förlust på bortaplan. Leksand som vi nu hittar på en åttondeplats efter det att Linköping klev upp på samma antal poäng men med bättre målskillnad. Fila till spelet gäller för båda lagen inför det stundande slutspelet.