• Huvudsponsor

Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Hockeyfredag med ett Stockholmsderby bland annat

27 september 2019 10:25
Inför match

Det är fredag 27 september och på tablån står tre matcher. Två matcher i Stockholm och en uppe i norr, Luleå.


Luleå/MSSK är tillbaka in sin borg med hemmapuliken i ryggen och kommer från en bortaturné den gångna helgen där de förlorade mot AIK men kunde knipa tre poäng mot SDE. Frågan är om de ska lyckas överlista HV71 som hittils är ända klubb att ha vunnit samtliga av sina fyra spelade matcher.

Luleå/MSSK-HV71
Coop Norrbotten Arena

Djurgården har haft en tuff start inledningsvis på säsongen och förlorat tre av sina fyra spelade matcher. I söndags kom däremot första trepoängaren när de inte bara vann men också hade fler målskyttar som såg till att få sitt namn i målprotokollet. Brynäs spelade för en vecka sedan och för de supportrar som hade hittat till Tegera Arena fick se ett målkalas och främst från Lara Stalders klubba. Blir det repris ikäll på Stora Mossen?

Djurgården-Brynäs
Stora Mossen

Ett lag som nog sov gott förra helgen och vars självförtroende fick sig en skjuts är AIK som vann mot Luleå/MSSK på lördagen och sedan kunde addera yttreligare tre poäng under söndagen när de vann mot MODO. Ett av förra årets bottenlag fortsatte sin segersvit med att vinna mot MODO på lördagen men fick sedan se sig besegrade av de regerande mästarna under söndagen. Slaget om Stockholm, vem blir derbyhjälte?

AIK-SDE
Ulriksdals IP

Köp C More och stötta SDHL HÄR!