• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr

Veckans tre stjärnor

19 oktober 2021 11:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Sarah Bujold, HV71

HV71 spelade tre matcher den gångna veckan, men Sarah Bujold var bara med mot Linköping och Leksand. I dessa två matcher gjorde HV71 fyra mål under ordinarie matchtid och Bujold gjorde alla fyra. I straffsegern mot Linköping gjorde Bujold hattrick och gjorde därmed både 2-3-målet och kvitteringen till 3-3. HV71 förlorade sedan mot Leksand i söndags och Jönköpingslagets enda mål gjordes av just Bujold.

Denisa Krizova, Brynäs

Den 26-åriga tjeckiskan Denisova Krizova har gjorde fyra mål och två assist på två matcher den gångna veckan. I fredags mot HV71 gjorde Gävlelaget tre mål och Krizova spelade fram till två av dessa. Det följde hon upp med att smälla in hela fyra mål i 8-0-segern mot Göteborg. Därmed har Krizova gjort tio mål den här säsongen och är med det trea i SDHL:s skytteliga.

Kaitlyn Tougas, MoDo

MoDo tog två övertidssegrar den gångna helgen – och tacka Kaitlyn Tougas för det. Den 26-åriga kanadensiskan gjorde det matchavgörande målet i båda matcherna. Mot SDE klev Tougas fram redan 26 sekunder in i förlängningen och satte 4-3 i powerplay. Mot AIK dröjde det till att det återstod 48 sekunder av övertiden innan Tougas satte sitt sjätte mål för säsongen och såg till att MoDo fick med sig extrapoängen.