• Huvudsponsor

Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Söndag Sön 20 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Onsdag Ons 23 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Veckans tre stjärnor

26 oktober 2021 11:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Minatsu Murase, AIK

AIK vann två av tre matcher den gångna veckan, och vid båda segrarna vaktade Minatsu Murase målet. Hon gjorde det väldigt bra dessutom. För hon höll nämligen nollan i båda matcherna. Noterbart är att det var motståndarna, SDE samt Göteborg, som vann skottstatistiken i matcherna, men Murase räddade 35 skott i 2-0 segern mot SDE. I 7-0-vinsten mot Göteborg noterades 26-åringen för 22 räddningar.

Josefine Jakobsen, Djurgården

Josefine Jakobsen kan se tillbaka på en bra vecka. Hon var direkt inblandad i fem av Djurgårdens åtta mål. I 6-2-seger mot Leksand stod Jakobsen för ett mål (4-1-målet) samt två assist. När Djurgården sedan förlorade mot Brynäs med 2-5 var Jakobsen inblandad i båda målen – en fullträff och en assist. Jakobsen har gjort tio poäng på tolv matcher.

Hanna Olsson, HV71

HV71 tog två trepoängare den gångna veckan och som så många gånger tidigare var det Hanna Olsson, 22, som visade vägen. I 4-2-segern mot SDE noterades Hanna Olsson för två assist, båda i powerplay. I söndags vann Jönköpingslaget med 3-1 mot AIK och då var det Olsson som satte det matchavgörande 2-0-målet. Vilket var hennes tredje matchavörande mål för säsongen.