• Huvudsponsor

Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Idag 28 November Nov
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

Veckans tre stjärnor

26 oktober 2021 11:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Minatsu Murase, AIK

AIK vann två av tre matcher den gångna veckan, och vid båda segrarna vaktade Minatsu Murase målet. Hon gjorde det väldigt bra dessutom. För hon höll nämligen nollan i båda matcherna. Noterbart är att det var motståndarna, SDE samt Göteborg, som vann skottstatistiken i matcherna, men Murase räddade 35 skott i 2-0 segern mot SDE. I 7-0-vinsten mot Göteborg noterades 26-åringen för 22 räddningar.

Josefine Jakobsen, Djurgården

Josefine Jakobsen kan se tillbaka på en bra vecka. Hon var direkt inblandad i fem av Djurgårdens åtta mål. I 6-2-seger mot Leksand stod Jakobsen för ett mål (4-1-målet) samt två assist. När Djurgården sedan förlorade mot Brynäs med 2-5 var Jakobsen inblandad i båda målen – en fullträff och en assist. Jakobsen har gjort tio poäng på tolv matcher.

Hanna Olsson, HV71

HV71 tog två trepoängare den gångna veckan och som så många gånger tidigare var det Hanna Olsson, 22, som visade vägen. I 4-2-segern mot SDE noterades Hanna Olsson för två assist, båda i powerplay. I söndags vann Jönköpingslaget med 3-1 mot AIK och då var det Olsson som satte det matchavgörande 2-0-målet. Vilket var hennes tredje matchavörande mål för säsongen.