• Huvudsponsor

Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Två matcher i Stockholm, två matcher i södra Sverige

21 september 2019 08:52
Inför match

Idag är det sånär full omgång förutom Brynäs och Leksand som har spelat klart för helgen efter gårdagens match lagen emellan.


Igår kunde vi se två matcher där det slutade med vinst för HV71 i E4-derbyt och Brynäs i Gävledaladerbyt. Lördagen till ära har vi fyra matcher att se fram emot, två i Stockholm och två i södra Sverige, nämligen Göteborg och Jönköping.

AIK kommer från två matcher förra helgen där de vann premiärmatchen mot Djurgården men föll mot Linköping dagen efter. Luleå/MSSK är ett av två lag i SDHL som inledningsvis bara spelat en match och den vann de mot MODO.

AIK-Luleå/MSSK

Ulriksdals IP

Laget som förra året inte tog jättemånga poäng, Göteborg HC startade säsongen mot Brynäs på bortaplan i matcher om två. Första matchen förlorade de med 5-2 men dagen efter kunde GHC ta matchen till förlängning och straffar, och slutligen få ta sin första poäng för säsongen. Linköping kommer från en sur och stor förlust när de förlorade mot HV71 under fredagen men är gissningsvis rejält revanschsugna.

Göteborg-Linköping
Angered Arena

Laget som håller hus i Enerbybergs Arena fick sig en kanonstart när de vann både premiärmatchen mot Linköping och avslutade helgen med vinst mot Djurgården. Idag ska de ta sig an MODO som kommer från förlust mot Luleå/MSSK i första matchen och med all rätt lär vara sugna på sina första tre poäng.

SDE-MODO
Enebybergs Arena

HV71 har tagit totalt nio poäng på sina tre spelade matcher och igår nollade de även Linköping samt gjorde fem mål. Stockholmslaget Djurgården har på sina två spelade matcher hittills inte riktigt lyckats och inte heller tagit några poäng.

HV71-Djurgården
Kinnarps Arena