• Huvudsponsor

Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Fredag Fre 4 Oktober Okt

Semifinal 2: Linköping vs. MODO - Linköpings styrkebesked på hemmaplan

2 mars 2019 20:40
Slutspel 18/19

Efter tisdagens första semifinalmatch stod det klart att Linköping var starkast och samma styrkebesked gav dem idag när de vann med 4-3 på hemmaplan.


Det var gästande MODO som inledde matchen med mål genom fransyskan Lore Baudrit. I 10 minuter fick MODO glädjas över den ledningen innan Linköpings Kennedy Marchment satte kvitteringsmålet och det var också den ställningen lagen gick till periodvila på.

I den andra perioden var det till skillnad från första LHC som i ledde med att göra mål och det genom Nicoline Söndergaard Jensen. 19 sekunder senare krigade sig MODO däremot tillbaka och kvitterade genom Daniela Pejsova. Det skulle inte sluta med målen där. Linköping fick in både 3-2 och 4-2 som kunde gå till en periodvila med tvåmålsledning.

Tredje och sista perioden slutade med ett mål signerat MODO men det räckte inte hela vägen då Linköping kunde vinna matchen med uddamålet och resultatet 4-3. I och med tisdagens vinst liksom kvällens innebär det att Linköping har matchpuck och är vid ytterligare en vinst imorgon klara för final.

Linköpings målgörare: Kennedy Marchment, Nicoline Söndergaard Jensen, Madelen Haug Hansen, Pernilla Winberg

MODOs målgörare: Lore Baudrit, Daniela Pejsvoa, Michela Cava