• Huvudsponsor

Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Fredag Fre 24 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Onsdag Ons 29 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt

Veckans tre stjärnor

14 september 2021 11:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Petra Nieminen, Luleå/MSSK

Vilken premiärhelg finskan hade. Hon var den stora segerorganisatören när Luleå/MSSK vann finalreprisen mot Brynäs med 5-3. Niemien gjorde fyra poäng (1+3). Hon följde upp det med att göra ledningsmålet mot Leksand i söndags.

Madelen Haug Hansen, Linköping

Linköping gick en tuff match mot HV71 i söndags och vann till slut med 4-3. En som klev fram ordentligt var Madelen Haug Hansen. 28-åringen spelade fram till 1-0, gjorde själv 2-2 och assisterade sedan till 3-2. Lägg därtill att Haug Hansen gjorde det matchavgörande målet i Linköpings premiär mot Göteborg.

Hannah Miller, Djurgården

Djurgården tog säsongens första vinst i söndags. De besegrade Göteborg med 4-1 – mycket tack vare Hannah Miller. 25-åringen var nämligen direkt inblandad i samtliga fyra mål. Att Miller bidrar offensivt är inget nytt. Kanadensiskan har under de två senaste säsongerna snittat mer än en poäng per match i den ryska ligan.