• Huvudsponsor

Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Onsdag Ons 14 November Nov
Fredag Fre 16 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Onsdag Ons 21 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov

SDHL presenterar ny styrelseordförande

25 juni 2018 14:00
Nyhet

Efter måndagens bolagsstämma kan vi idag presentera en ny styrelseordförande för SDHL.


År 2016 initierades och bildades SDHL med Curt Johansson i spetsen som kunde titulera sig som ordförande. Nu två år senare avgår han och ny ordförande blir den sedan innan ledamoten Agne Bengtsson.

– Svenska damhockeyligan är den bästa i Europa och flera av de bästa hockeytjejerna i världen spelar i den. Trots det har vi en lång väg tills vi skapat rimliga förutsättningar för alla elitidrottskvinnor i ligan att bedriva sin sport på elitnivå, säger Agne Bengtsson och fortsätter:

– Det skall bli spännande att få fortsätta på den resa vi startade under Curt Johanssons ledning för två år sedan. Jag ser fram mot att tillsammans med den nya styrelsen, Angelica Lindeberg och klubbarna få bidra till kommande steg i damhockeyns utveckling. Ett stort tack till Curt Johansson för ett mycket bra arbete.”

Processen att hitta en ny ordförande har pågått under en tid och för valberedningen var två saker viktiga som man genom landat i hos Agne Bengtsson.

– Vi har velat skapa en kontinuitet i styrelsen och hitta en person med förankring i svensk hockey, därför är Agne en utomordentligt val. Vi är väldigt glada över att han vill ta på sig uppdraget.

Vi tackar Curt Johansson för de här åren, utan honom hade det inte varit möjligt!

Övriga förändringar i styrelsen
Mats Jansson (Slutar)
Stefan Enbom (Nyval)
Kristina Backlund (Nyval)