• Huvudsponsor

Lördag Lör 2 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Måndag Mån 25 Februari Feb
Onsdag Ons 27 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar

SDHL presenterar ny styrelseordförande

25 juni 2018 14:00
Nyhet

Efter måndagens bolagsstämma kan vi idag presentera en ny styrelseordförande för SDHL.


År 2016 initierades och bildades SDHL med Curt Johansson i spetsen som kunde titulera sig som ordförande. Nu två år senare avgår han och ny ordförande blir den sedan innan ledamoten Agne Bengtsson.

– Svenska damhockeyligan är den bästa i Europa och flera av de bästa hockeytjejerna i världen spelar i den. Trots det har vi en lång väg tills vi skapat rimliga förutsättningar för alla elitidrottskvinnor i ligan att bedriva sin sport på elitnivå, säger Agne Bengtsson och fortsätter:

– Det skall bli spännande att få fortsätta på den resa vi startade under Curt Johanssons ledning för två år sedan. Jag ser fram mot att tillsammans med den nya styrelsen, Angelica Lindeberg och klubbarna få bidra till kommande steg i damhockeyns utveckling. Ett stort tack till Curt Johansson för ett mycket bra arbete.”

Processen att hitta en ny ordförande har pågått under en tid och för valberedningen var två saker viktiga som man genom landat i hos Agne Bengtsson.

– Vi har velat skapa en kontinuitet i styrelsen och hitta en person med förankring i svensk hockey, därför är Agne en utomordentligt val. Vi är väldigt glada över att han vill ta på sig uppdraget.

Vi tackar Curt Johansson för de här åren, utan honom hade det inte varit möjligt!

Övriga förändringar i styrelsen
Mats Jansson (Slutar)
Stefan Enbom (Nyval)
Kristina Backlund (Nyval)