• Huvudsponsor

Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep

Vinnaren av Månadens leverans - september: Denisa Krizova

23 oktober 2019 19:00
Månadens leverans

Varje månad delar DHL ut pris för "Månadens leverans" och ikväll delas det ut för första gången och för september månad. Först ut att kamma hem titeln är Brynäs Denisa Krizova.


Priset som är förutom äran, 5000 kr att dela ut till valfri CSR- eller välgörenhetsprojekt som gynnar damhockeyn, delas ut till den spelare som gjort den vackraste assist.

Assisten som gick som vinnande var den som Denisa Krizova levererade i matchen mellan Brynäs-Göteborg och 4-1 målet. Assisten kan ni se här.

Du har blivit korad till "Månadens leverans" - hur känns det att ha blivit utvald av alla assist som gjorts under september?
– Det var en rolig överraskning att få det här priset och det är alltid kul att någon ser det man gör. Men egentligen skulle vem som helst i vårt lag ha kunnat få det här priset. Vi har många bra spelare och har gjort många snygga mål. Och det är det viktigaste, att vi fortsätter göra mål och vinner matcher.

Inledningsvis på säsongen har du gjort 9 assist, hur ser du på din egen prestation såhär långt?
– Den har varit helt okej men jag har mycket jag fortfarande kan förbättra och bli jobba vidare på. Kemin i vår kedja (med Katerina Mrazova och Lara Stalder) är bra men den kan bli ännu bättre. Det är fortfarande tidigt på säsongen och jag vill bli bättre och bättre hela säsongen, för det är först i slutspelet som vi ska vara som allra bäst.

Priset är 5000:- att dela ut till något CSR-projekt - vad har du valt och varför?
– Jag har valt att dela ut pengarna till En bra start. Det är en verksamhet som är en del av Brynäs IF och som gör många bra saker för barn och unga i och runt Gävle. Det som de gör är viktigt för samhället. Till exempel har de skolbesök där vi spelare åker ut i skolor och träffar barn. Det får mig att tänka tillbaka på min egen uppväxt och på hur viktigt det är att ha någon att se upp till. Så när jag är ute i skolorna vill jag ge tillbaka till barnen och verkligen ge dem den tid de förtjänar.

I juryn sitter Mikael Stange (DHL), Gizela Ahlgren-Bloom (fd.spelare) och Angelica Lindeberg (SDHL).