Publicerad: 2019-11-22
Efter match
Fredagskvällen bjöd på två matcher i SDHL, Brynäs som tog emot SDE och Djurgården med MODO på besök. Till slut kunde Stockholmslaget Djurgården fira in tre nya poäng och SDE få med sig två på bussen hem, efter att Kayleigh Hamers avgjort i förlängning.

Brynäs - SDE 3-4 e. förl.

En målrik första period i Gävle gav Brynäs en 3-1-ledning in i den första periodpausen. I inledningen av den andra akten reducerade Amy Budde för sitt SDE med säsongens första mål. Med en dryg halvminut kvar lyckades Julie Zwarthoed få in kvitteringen och i förlängningen gav Kayleigh Hamers bonuspoängen till SDE.

09:00 1-0 (PP1) BIF 15. Stalder, Lara (22)
14:34 2-0 (EQ) BIF 12. Brolin, Fanny (1)
15:43 2-1 (EQ) SDE 20. Yetman, Julia (1)
19:32 3-1 (EQ) BIF 15. Stalder, Lara (23)
23:29 3-2 (EQ) SDE 3. Budde, Amy (1)
59:22 3-3 (EQ) SDE 10. Zwarthoed, Julie (6)
64:17 3-4 (EQ) SDE 4. Hamers, Kayleigh (4)

Djurgården - MODO 4-1

Gästerna från Ö-vik skulle hänga med bra mot topplaget Djurgården och särskilt målvakten Klara Peslarova fick det svettigt. 42 av 46 skott räddades av MODO-målvakten, men trots Peslarovas fina insats gjorde MODO endast ett mål framåt och fick se sig besegrade med 4-1.

27:33 1-0 (EQ) DIF 63. Jakobsen, Josefine (6)
28:29 1-1 (EQ) MODO 6. Hirschy, Gracen (3)
29:17 2-1 (EQ) DIF 39. Wakefield, Jennifer
48:44 3-1 (EQ) DIF 63. Jakobsen, Josefine (7)
59:37 4-1 (EQ) ENG DIF 41. Lundin, Sofie (4)