• Huvudsponsor

Söndag Sön 18 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Fredag Fre 30 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov

Trio siktar på tredje trepoängaren

19 september 2020 09:00
Matchguider

Linköping, Brynäs och Luleå/MSSK har alla full pott efter två omgångar. Nu siktar topptrion på att förlänga den sviten. För Linköping och Brynäs väntar bortamatcher, mot Modo respektive SDE, medan Luleå/MSSK spelar hemma mot Djurgården.


Luleå/MSSK-Djurgården

Coop Norrbotten Arena 12:00 (C More Play)

Luleå/MSSK gick in i säsongen som en av favoriterna och än så länge finns det inget som talar emot att norrbottningarna ska vara med i toppen. Två matcher har slutat i två segrar och 11-0 i målskillnad. Är Djurgården laget som ska spräcka Luleås nolla? Djurgården har en seger och en förlust så här långt.

AIK-Leksand

Ulriksdals IP 15:30 (C More Play)

Två lag som vill bryta sin poängnolla. AIK har tre raka förluster och -6 i målskillnad. Noterbart är att de spelade match så sent som i går kväll (1-4 mot Brynäs). Leksand är det enda laget som endast har spelat en match så här långt – och den slutade med en 2-7-förlust mot Brynäs.

HV71-Göteborg

Husqvarna Garden 16:00 (C More Play)

Göteborg slår ur underläge i det hör mötet i Husqvarna Garden. Det är nämligen fjolårets jumbo mot förra säsongens seriesegrare. Hela 85 poäng skiljde mellan lagen förra säsongen (HV71 99 poäng och Göteborg 14 poäng). Frågan är om Göteborg kan skrälla? HV71 har tre poäng efter två matcher, medan Göteborg har inlett med två förluster.

Modo-Linköping

Fjällräven Center 16:10 (SVT 1)

Förra säsongens möten mellan de här lagen slutade med idel segrar för Linköping. Modo vill förstås bryta den trenden i eftermiddag. För Övikslaget är det här första matchen på hemmaplan, medan det är första bortamatchen för säsongen för obesegrade Linköping.

SDE-Brynäs

Enebybergs Ishall 17:30 (C More Play)

Brynäs är tillsammans med Luleå det lag som har gjort flest mål så här långt – elva stycken. Och laget kommer att behöva en bra offensiv i dag för Lindsey Post har imponerat stort i säsongsinledningen. SDE:s målvakt har räddat 96 av de 97 skott hon har fått mot sig så här långt.