• Huvudsponsor

Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Onsdag Ons 20 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov

Brynäs: Lara Stalder

19 augusti 2019 10:52
Nyförvärv

Under kommande dagar kommer vi att höra av ett nyförvärv i respektive lag. Först ut är Lara Stalder som de senaste två säsongerna spelat för Linköping HC men nu sätter på sig den rena dräkten och kommer kunna ses spela i Brynäs.


Ny säsong och nytt lag! Vad lockade dig till klubbytet?
– Jag hade hört mycket bra om Brynäs och tyckte arbetet med "En bra start" för barn och ungdomar var väldigt inspirerande. Sen gör föreningen ett stort jobb runt damlaget som visar att man vill utvecklas och blir bättre både sportsligt och som klubb.

Hur har dina första intryck av din nya klubb varit?
– Första intrycket har varit superbra och väldigt professionellt! Det finns en bra struktur runt laget och det har varit väldigt roligt att försäsongsträna med laget.

Vad hoppas du att klubbytet ska tillföra för dig personligen?
– För mig personligen blir det en ny start och en ny utmaning. Jag gillar nya utmaningar och är riktigt taggad. Jag vill visa upp min bästa sida på och vid sidan av isen när säsongen drar igång. Utanför hockeyn vill jag också växa och efter att ha avslutat studierna i Linköping vill jag kunna kliva in i arbetslivet på ett bra sätt.

Och vad vill du bidra med i ditt nya lag?
– Jag vill vara en bra lagkamrat, producera framåt och visa vägen för de andra.

Vad har ni för förväntningar på nästa säsong för ert lag?
– Vi har ett grymt lag på pappret och nu är det upp till oss spelare att skapa lagkemi och vara redo när säsongen drar igång. Lyckas vi med det kan det bli riktigt bra.

Vi är mitt i sommaren och ni laddar för de kalla ishallarna framöver, hur ser försäsongsträningen ut och vad fokuserar ni på just nu?
– Försäsongsträningen ser bra ut! Vår fystränare (Magnus Ågren) har en bra filosofi så jag följer upplägget jag fått från honom och då kommer jag vara redo för säsongen.

Snabba frågor

Vem är din nya klubbs clown i omklädningsrummet?
– Definitivt Ellen. Hon har alltid roliga historier på gång och det är bara att lyssna och njuta när hon sätter igång och snackar.

Vem är starkast i hockeyfysen?
– Svårt att saga, alla gör sitt bästa och pushar varandra för att bli ännu bättre. Men Andrea (Cordoba) har sett stark ut.

Vem har bästa sommarbrännan?
– Det måste vara Johanna. Hon får en schysst bränna av bara några minuter i solen.

Vem längtar mest efter säsongsstart?
– Jag kan inte välja någon för alla är verkligen förväntansfulla och vill att säsongen ska dra igång nu på en gång. Vi har ett bra lag både på och vid sidan av isen som pushar varandra till att bli bättre varje dag och vi kommer jobba stenhårt för att få ha på oss guldhjälmarna när allt är över nästa vår.