• Huvudsponsor

Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Idag 28 November Nov
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

Spännande matcher från Gävle upp till Piteå

25 januari 2020 08:26
Inför match

Fyra matcher idag och med start i Piteå tar vi oss ner till Gävle, Leksand och avslutar hockeylördagen i Örnsköldsvik.


Luleå/MSSK-Göteborg HC
LF Arena

Returmöte när Luleå/MSSK för andra dagen i rad tar emot Göteborg HC. Under gårkvällen blev det en relativt komfortbalen seger för tabelltvåan Luleå/MSSK som vann med 5-2. Kan gästerna ta en revansch under dagens match som spelas i Piteå?

Brynäs-Linköping
Monitor ERP Arena

Linköping som vi sett i den nedre delen av tabellen större delen av säsongen har börjat klättra och efter onsdagens vinst mot SDE klättrade de även förbi Leksand. Inför dagens match har vi alltså tabelltrean Brynäs som tar emot tabellsjuan. Lagen har som bekant mötts tidigare, till antalet 3 som vunnits av Brynäs men Linköping har ett större självförtoende nu, kan det hjälpa dem att vinna idag?

Leksand-Djurgården
Tegera Arena

Djurgården har tagit bussen till Leksans för att möta samma lag. Gästerna kommer från att inte ha en alltför spikrak historia bakom sig liksom även hemmalaget. Ser vi till LIF så har de haft lite speluppehåll och inte spelat sedan 17 januari då de förlorade mot Brynäs. Brynäs var också laget som Djurgården förlorade mot tidigare i veckan. Idag kommer ett av lagen vinna, frågan är vilka?

MODO-HV71
Fjällräven Center

HV71 med sina 81 ihopspelade poäng har idag tagit sig till Örnsköldsvik för att möa MODO. Hemmalaget har knåpat ihop 25 poäng och ligger just nu på en kvalplats. Ser vi till inbördes möten mellan dessa två lag har det slutat med vinst för HV71 båda gångerna. Nu väntar eftermiddagens match för att se om MODO kan ta poäng mot serieledarna?