C Mores hockeysatsning fortsätter med matcher från SDHL
Publicerad: 2018-09-03
NYHET
En ny säsong stundar och idag kan vi meddela att flera matcher kommer att kunna ses på tv via C More.

I våras sände C More för första gången någonsin en match i SDHL, när Brynäs ställdes mot MODO. I vinter fortsätter C More satsningen på SDHL med hela 12 stycken matcher under säsongen 2018/2019 som även visas på Sportkanalen.

– Det är ett viktigt steg för utvecklingen av svensk hockey att SDHL, damernas elitliga, får plats i det offentliga rummet och detta är såklart bara början. Vi är glada över att C More vill inleda denna satsning med oss och hoppas på en snabb utveckling med fler matcher och större utrymme inför kommande säsonger. Detta initiativ sker inte en dag för tidigt och vi ser positivt på ett fortsatt utvecklingsarbete med C More, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef på SDHL.

– Riktigt roligt att vi har fått möjlighet att bredda vårt hockeyutbud och visa fler SDHL-matcher den här säsongen. Vi fick fin respons kring vår premiärsändning från ligan under våren, och hoppas kunna bygga intresset för SDHL ännu mer, säger Rickard Segeborn, programchef sport på C More & TV4.

Först ut av de 12 matcherna är mötet mellan AIK och HV71 den 29 september. Det sista mötet spelas 2 februari när fjolårsfinalisterna Luleå och Linköping drabbar samman.

Svenska Spel fortsätter som titelsponsor till Svenska Damhockeyligan och som exklusiv partner till satsningen.

Kommersiell Chef Angelica Lindeberg