• Huvudsponsor

Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Onsdag Ons 4 December Dec
Idag 6 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Onsdag Ons 18 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Söndag Sön 22 December Dec

Hockeyfull fredag när fyra matcher spelas i vårt avlånga land

25 oktober 2019 13:16
Inför match

Redan i onsdags drog hockeyveckan i SDHL igång när Brynäs tog emot Leksand. Ikväll väntar fyra matcher runtom i Sverige och beroende på de olika resultaten kan det kastas om i tabellen.


AIK tar sig utanför Ulriksdals IP och beger sig till Skå för att ta emot långväga gästerna Luleå/MSSK. Inför kvällens drabbning har gästerna haft matchuppehåll och spelade sist 12 oktober när de förlorade i förlängningen. AIK däremot har spelat sedan dess och kommer från en 3-0 vinst mot Linköping för en vecka sedan. Tittar vi till tabellen skiljer det sig 3 poäng där AIK är det lag som ligger ovanför på en fjärdeplats.

AIK-Luleå/MSSK
Allhallen, Skå (Ekerö)

Derby är en klassisk term och ikväll väntar ett så kallat E4-derby när Linköping tar bussen till Jönköping för att möta serieledarna HV71. Ser vi till hur det sett ut när lagen mötts tidigare denna säsong har det slutat med en 5-0 vinst för HV71, kan Linköping överlista laget som den här säsongen gått som tåget?

HV71-Linköping
Kinnarps Arena

SDE intar sin position i sin hemmaborg och får besök från Örnsköldsvik i form utav MODO. Lagen har tidigare mötts en gång under säsongen, en match som slutade med vinst för SDE med 4-2. Hemmalaget hittar vi på en sjätteplats i tabellen jämförelsevis med MODO som är på en åttondeplats, däremot har MODO två matcher mindre spelade och vem vet, de kanske klättrar i tabellen ikväll?

SDE-MODO
Enebybergs Ishall

Storstadsmöte när Göteborg tar emot Djurgården och lagen drabbas samman för andra gången denna säsong. Senast slutade det med vinst för Djurgården med 6-3 och inför kvällens match har också Stockholmslaget 6 raka vinster och går sin sjunde. Göteborg kommer från förlust mot Brynäs men är givetvis sugna på både revansh mot Djurgården och en trepoängare, blir det så?

Göteborg-Djurgården
Angered Arena