• Huvudsponsor

Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Onsdag Ons 24 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Idag 28 November Nov
Fredag Fre 3 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

Veckans tre stjärnor

23 november 2021 13:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Josefin Bouveng, Brynäs

Brynäs spelade en match den gångna veckan och den slutade med en klar 6-1-seger mot SDE. Gävlelagets stora hjälte i den matchen var Josefin Bouveng. Efter halva matchen stod det fortfarande 0-0, men då klev Bouveng fram och sköt det viktiga ledningsmålet. Hon fortsatte sedan med att göra 4-0 och 5-0. Dessutom spelade hon fram till två mål.

Sydney Brodt, Linköping

Precis som Bouveng gjorde Sydney Brodt hattrick den gångna veckan. LHC-stjärnan stod för tre mål när Linköping besegrade MoDo med 6-3. LHC följde upp det med att besegra ännu en toppkonkurrent, Luleå/MSSK. Även i den matchen var Brodt högst delaktig i segern. Hon gjorde själv 4-1-målet och spelade sedan fram till det matchavgörande 5-1-målet. Därmed kan Brodt se tillbaka på en helg med fyra mål och en assist på två matcher.

Lara Stalder, Brynäs

Brynässtjärnan blev utsedd till Månadens spelare i september/oktober, och hon inledde november på bästa möjliga sett. För precis som Bouveng gjorde Lara Stalder fem poäng i Brynäs seger mot SDE, vilket också var Gävlelagets enda match den gångna veckan. Stalder gjorde 3-0 samt 6-1 och utöver det spelade hon alltså fram till tre mål.