• Huvudsponsor

Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Onsdag Ons 23 Februari Feb

Norrlands Guld förlänger som officiell sponsor

11 september 2020 10:00
Pressmeddelande

Spendrups Bryggeri AB genom Norrlands Guld förlänger sitt avtal med SDHL. – Vi ser verkligen fram emot ett samarbete med SDHL nu när vi går in i ett mer långsiktigt sponsorskap, Charlotte Liljewall, produktchef Norrlands Guld.


Avtalet innebär att Norrlands Guld Alkoholfri går in som Officiell Sponsor till SDHL.
– Det känns jätteroligt att Norrlands Guld vill förlänga samarbetet med SDHL och vara med på resan om att utveckla svensk damhockey och SDHL, säger Angelica Lindeberg, kommersiell chef SDHL.

Förra året skrevs avtalet på ett år men nu blir det ett mer långsiktigt partnerskap, skrivet på fyra år.
– Vi ser verkligen fram emot ett samarbete med SDHL nu när vi går in i ett mer långsiktigt sponsorskap och vi är glada att kunna vara engagerade med Norrlands Guld Alkoholfri på bred front inom svensk hockey i många år framöver, säger Charlotte Liljewall produktchef Norrlands Guld.

Norrlands Guld Alkoholfri fortsätter vara presentatör av Veckans mål som var ett uppskattat moment förra säsongen när fansen kan rösta fram vilken spelare som gjort snyggast mål varje vecka.
– Vi kunde förra säsongen se att det var väldigt uppskattat och var en hög interaktion med att rösta på Veckans mål och därför känns det kul att fortsätta det tillsammans med Norrlands Guld, avslutar Lindeberg.