Då släpps biljetterna till SM-finalerna
Publicerad: 2019-03-05
Slutspel 18/19
Nu har det blivit dags att avgöra vilket lag som är bäst i Sverige. Regerande mästarna Luleå Hockey/MSSK möter Linköping Hockey Club, en repris på SM-finalserierna från 2016 och 2018.

Vi ser fram emot en mycket intressant och spännande finalserie mellan två lag som är vana att möta varandra i finalsammanhang. Både SM-finalserien 2016 och 2018 gick till den tredje och avgörande matchen med Luleå som slutsegrare. Nu väntar ett nytt, hett finalmöte med en matchserie som avgörs i bäst av fem matcher.

– Jag ser fram emot en mycket intressant matchserie mellan de två lag som har varit de ledande inom SDHL de senaste säsongerna. Från ligans håll hoppas vi på riktiga publikfester i såväl Norrbotten som Östergötland, säger Angelica Lindeberg, Kommersiell Chef på SDHL.

Finalserien inleds i Luleå och Coop Norrbotten Arena den 13:e mars 18.30. Därefter går den vidare till Linköping och Stångebro Ishall för två matcher, den 16:e respektive den 17:e mars med nedsläpp 14.15 i båda matcherna.

Om det behövs en fjärde respektive femte match för att avgöra en vinnare så spelas dessa i Luleå och Coop Norrbotten Arena den 20:e respektive 21:e mars, 18.00.

Biljetterna till finalserien släpps onsdagen den 6:e mars 10.00 via biljett.lhc.eu (Linköping) samt biljett.luleahockey.se (Luleå)

Varmt välkomna till en mycket spännande finalserie!

Svenska Damhockeyligan