• Huvudsponsor

Söndag Sön 20 Mars Mar
Måndag Mån 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Onsdag Ons 21 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep

Veckans tre stjärnor

11 januari 2022 13:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Lova Blom, Djurgården

Djurgården tog en efterlängtad trepoängare i lördags. Stockholmslaget hade sex raka förluster inför matchen mot Göteborg, men i den kom ett trendbrott. Mycket tack vare Lova Blom. 18-åringen gjorde matchens första mål efter drygt 14 minuter. Sedan fortsatte Blom med att assisterade till ytterligare tre mål.

Hanna Olsson, HV71

HV71 vann sin enda match den gångna veckan och det var stjärnan Hanna Olsson som visade vägen mot SDE. 22-åringen gjorde det viktiga ledningsmålet och hon följde upp det med att assistera till det matchavgörande 3-0-målet. Därmed är Olsson åtta i SDHL:s poängliga, med sammanlagt 31 poäng.

Amanda Johansson, Leksand

Amanda Johansson var den enda målvakten som höll nollan den gångna veckan. Leksands 20-åriga målvakt stoppade samtliga 20 skott i matchen mot Djurgården, vilket ledde till att dalalaget kunde vinna med 1-0. I veckans andra match mötte Leksand det regerande mästarlaget Luleå/MSSK, och Johansson fick hela 40 skott mot sig. Hon räddade 36 av dessa och landade därmed på 90 i räddningsprocent.