• Huvudsponsor

Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Onsdag Ons 26 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb

Veckans tre stjärnor

11 januari 2022 13:00
Veckans stjärnor

SDHL är fullt av skickliga spelare och dessa ska vi lyfta fram. Varje tisdag under säsongen kommer vi att plocka ut veckans tre stjärnor. Här är spelarna som får utmärkelsen för sina insatser under den gångna veckan.


Lova Blom, Djurgården

Djurgården tog en efterlängtad trepoängare i lördags. Stockholmslaget hade sex raka förluster inför matchen mot Göteborg, men i den kom ett trendbrott. Mycket tack vare Lova Blom. 18-åringen gjorde matchens första mål efter drygt 14 minuter. Sedan fortsatte Blom med att assisterade till ytterligare tre mål.

Hanna Olsson, HV71

HV71 vann sin enda match den gångna veckan och det var stjärnan Hanna Olsson som visade vägen mot SDE. 22-åringen gjorde det viktiga ledningsmålet och hon följde upp det med att assistera till det matchavgörande 3-0-målet. Därmed är Olsson åtta i SDHL:s poängliga, med sammanlagt 31 poäng.

Amanda Johansson, Leksand

Amanda Johansson var den enda målvakten som höll nollan den gångna veckan. Leksands 20-åriga målvakt stoppade samtliga 20 skott i matchen mot Djurgården, vilket ledde till att dalalaget kunde vinna med 1-0. I veckans andra match mötte Leksand det regerande mästarlaget Luleå/MSSK, och Johansson fick hela 40 skott mot sig. Hon räddade 36 av dessa och landade därmed på 90 i räddningsprocent.