• Huvudsponsor

Söndag Sön 23 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar

SM-slutspel: Kvartsfinal 2:3

22 februari 2020 09:17
Inför match

Efter onsdagens första runda i kvartsfinalserien slutade det med vinst för de fyra lagen som också hamnade topp fyra i tabellen. Vid vinst för samma lag idag är samtliga klara för semifinal eller också kvitterar de andra lagen och tar matcherna till en tredje avgörande. Hur det blir får vi se.


Djurgården-AIK
Hovet

På Hovet idag fortsätter derbyserien i kvartsfinalerna. Djurgården har kommit tillbaka till Hovet, AIK har lämnat Solna och det finns chans till ett avgörande för Djurgården eller också förlänger AIK till att det ska avgöras på söndag. Första matchen slutade med vinst till Djurgården med 5-1 som har matchpuck när pucken släpps klockan 13.00.

HV71-Leksand
Kinnarps Arena

Det var ingen jämn historia i Tegera Arena i första kvartsfinalen mellan HV71 och Leksand. Det hela slutade med 9 mål framåt för HV71 jämförelsevis med Leksands 1. Idag är HV71 tillbaka i Kinnarps Arena i matchsammanhang för första gången sedan 28 december och då gjorde de många mål också, blir det målkavalkad ikväll igen?

Luleå/MSSK-Linköping
Coop Norrbotten Arena

Fjolårets finallag Luleå/MSSK och Linköping som möter varandra i kvartsfinal hade en första sådan som slutade med storvinst till Luleå/MSSK. Det blev till slut 7-0 och ska Linköping kvittera behövs att de håller tätt bakåt men framförallt producerar framåt, får vi se det ikväll?

Brynäs-SDE
ERP Monitor Arena

Den jämnaste matchen i första rundan kunde vi se i Enebybergs Ishall när Brynäs gästade SDE. Till slut blev det vinst för gästande gävlelaget som fick in 4 puckar i mål och hade målvakten Agnes Åker som höll nollan. Kan SDE lyckades kvittera till 1-1 i matcher eller tar resan i slutspelet slut ikväll?