• Huvudsponsor

Söndag Sön 1 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Idag 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Lördag Lör 3 Oktober Okt

Hockeysöndag med tre matcher på tablån

22 september 2019 07:51
Inför match

Efter gårdagens fyra matcher kunde vi se skrällar men också lag som fortfarande inte kunnat knipa poäng. Idag är det nya poäng att spela om och kanske blir det andra lag som får vinna.


Lördagen bjöd på några skrällar och om vi ser till tabellen med utgångspunkt för dagens matcher så ser det för den inbitna något annorlunda ut än tidigare säsonger.

Göteborg HC gästades av fjolårets SM-finalister Linköping och vann med uddamålet och resultatet skrevs till 2-1, något som kan klassificeras som något av en skräll. Djurgården skrällde på ett annat sätt när de förlorade tredje matchen i rad och har fortfarande inte tagit några poäng.

Göteborg HC-Djurgården

På Ulriksdals IP hade AIK besök av regerande mästarna Luleå/MSSK och det var en match som svängde friskt. Slutligen fick fjolårets vinnare se sig besegrade av AIK som vann även dem med uddamålet och resulatet 2-1.

AIK-MODO

SDE som inför gårdagen hade vunnit två av två spelade matcher kunde addera en tredje vinst mot MODO. Idag ställs de inför Luleå/MSSK som lär vara rejält revanschsugna efter gårdagens förlust mot AIK.

SDE-Luleå/MSSK